+359 2 951 56 81 | +359 888 558 625 | office@asotrend.bg

Месечно възнаграждение за счетоводно обслужване

Цената за счетоводно обслужване се образува от съвкупност от множество фактори - вида и организацията на дейността; наличие или не на регистрация по ЗДДС или други специфични регистрации; обема на документооборота; броя на осигурените лица в дружеството; наличие на активи; наличие на кредити, което предполага администриране на обслужването им. Възможно е да има специфични изисквания от страна на клиента като - издаване на фактури от негово име, банкиране, създаване на специфични справки и отчети и други.

За да се определи справедливата цена на счетоводната такса трябва да се вземат предвид всички фактори, имащи значение и затова трябва да се запознаем с тях. Всяко дружество е индивидуално и има строго специфични особености, които ние изследваме и имаме предвид.

Регистрацията по ЗДДС е безплатна, за клиенти, подписали договор за пълно абонаментно обслужване.

В  определената такса са включени всички услуги от пакета „Абонаментно счетоводно обслужване”.

Допълнителни такси: Годишно счетоводно и данъчно приключване, съставяне и подаване на годишна данъчна декларация, съставяне на Годишен финансов отчет – едномесечно възнаграждение.

Ако искате да получите своята индивидуална оферта за счетоводно обслужване, като се отчетат всички особености на Вашия бизнес и специфични изисквания, моля изпратете запитване от формата за обратна връзка на нашия сайт, изпратете ни имейл, обадете се по телефона или уговорете среща – на място в нашия офис.

 

Мнения